Απάντησε μέσω facebook ο Κυριάκος Κυριάκος στην ανακοίνωση του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση για την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Απάντησε μέσω facebook ο Κυριάκος Κυριάκος στην ανακοίνωση του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Ο Κυριάκος Κυριάκος αντέδρασε στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, αναφορικά με τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από τον ΠΑΟΚ .

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, παρά έστειλε κλειστή επιστολή στα αρμόδια όργανα, διαμαρτυρόμενη για συμπεριφορές στελεχών. Ακριβώς για να μη στοχοποιήσει ή… ηρωοποιήσει ανθρώπους με τους οποίους ουδεμία σχέση θέλει να έχει, πέρα από την προβλεπόμενη.

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα ήταν καλό να διερευνήσουν τα καταγγελόμενα ακριβώς όπως καταγγέλονται και όχι όπως βολεύει στην αντανακλαστικά συνδικαλιστική απάντησή τους.

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πως δουλεύουν τα μέλη τους στην Τούμπα και ποιές πρωτοβουλίες έχει πάρει το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμη καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες, πριν υπαινιχθούν ότι συμβάλλουμε στο αντίθετο.

Τέλος, η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα πρέπει να καταλάβουν πως η έλλειψη ελέγχου στο αν τηρείται η δεοντολογία από κάποια μέλη τους, είναι ένας βασικός λόγος που στοχοποιούνται από τους φιλάθλους και οι πραγματικά καλοί συνάδελφοι και όχι τα παράπονα της κάθε ΠΑΕ, ειδικά με τη διατύπωση που εγώ χρησιμοποίησα στην επιστολή (και όχι ανακοίνωση).

Σε κάθε περίπτωση, αν έστω και μετά την εντελώς άστοχη ανακοίνωσή τους, χρειάζονται διευκρινίσεις για το τι καταγγείλαμε, μπορούν να με βρουν στο ίδιο τηλέφωνο στο οποίο κατά καιρούς με ψάχνουν για εξυπηρετήσεις».