Βαθμός ανόδου για τον Άρη

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν την Παναχαϊκή στο 88’, να της χαλάσουν το πάρτι και να κάνουν σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Βαθμός ανόδου για τον Άρη

Στα γήπεδα της Super League μπορεί να έχει μπει λουκέτο, αλλά στη Football League έχουμε κανονική αγωνιστική δραστηριότητα. Το ματς της Παναχαϊκής με τον Άρη ήταν αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Για το τελικό 1-1 μπορούν να χαμογελούν οι Θεσσαλονικείς, αφού κατάφεραν και απέσπασαν έναν «χρυσό» βαθμό στην Πάτρα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη μπροστά σε 8000 οπαδούς, ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν και φίλοι του Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και οι συνθήκες θύμισαν κάτι από τα παλιά καλά χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο και φυσικά με γεμάτες κερκίδες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το θέαμα που παρακολούθησε ο κόσμος δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ανάγκασαν τον διαιτητή Λάμπρου να σταματήσει πολλές φορές το παιχνίδι για να καταλογίσει φάουλ.

Τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο, τον είχε η Παναχαϊκή, αφού ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη τους με αποτέλεσμα να έχουν έναν πιο παθητικό ρόλο στα πρώτα 45 λεπτά. Στο 22’ όμως ο Άρης ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπούρμπο να κάνει την πάσα στον Παυλίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και ο Κάσσος σε κενή εστία σκόνταψε μόλις ακούμπησε τη μπάλα.

Στο 43’ μετά από μία φάση διαρκείας ο Ελευθεριάδης ήταν εκείνος που την έστειλε στα δίχτυα του Άρη για να κάνει το 1-0. Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που μπήκαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Πατούσαν πιο γερά και επιχείρησαν να ελέγξουν το παιχνίδι κάτι που το κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ένα σουτ του Πλατέλλα μπλόκαρε ο Βρονταράς.

Η Παναχαϊκή εκείνο που επιχείρησε ήταν να προφυλάξει το υπέρ της σκορ και να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις όποτε τις παρουσιαζόταν η δυνατότητα. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης ρίσκαρε, τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε. Στο 88’ ο Ντούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1 και να χαρίσει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στον Άρη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος(67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (59’ Γκίνο), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος(79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου(83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58’ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος(75’ Πασάς).

Διαβάστε τη live εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ