Super League K15: Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Πανιώνιου

Οι Παίδες του Ολυμπιακού νίκησαν εκτός έδρας τον Πανιώνιο με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική της Super League K15.

Super League K15: Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Πανιώνιου

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Πανιώνιου για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Στο 15′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Γούσιος μετά από το φάουλ του Μωϋσιάδη κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1. Το τελικό 0-2 για τους Παίδες διαμόρφωσε τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 77′ ο Θεοχάρης μετά από ασίστ του Καραμπιμπέρη.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κυανέρυθροι» κατέχουν την έκτη θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θ. Κιούπκιολης): Μερδής, Λακάτης, Μπαϊραμίδης, Λατάρης, Σταματόπουλος, Πετρόπουλος, Σμαραγδάκης, Αρμάος, Μπουρουγιάννης, Μανιάτης, Γρίμας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Λαγουμτζής, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Γορανίτης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (75’ Διαμαντής), Παπαγεωργίου (75’ Μαγλογιάννης), Λαζαρίδης (51’ Καραμπιμπέρης), Σεφερλής (75’ Φαρίνης), Χρηστίδης (64’ Θεοχάρης).