Super League K19: Ισόπαλοι στον Βόλο οι Νέοι του Ολυμπιακού

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού στον Βόλο για την 13η αγωνιστική της Super League K19.

Super League K19: Ισόπαλοι στον Βόλο οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στο 2-2 έμειναν με αντίπαλο τον Βόλο οι Νέοι του Ολυμπιακού για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, με σημαντικότερη στιγμή την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουζακίτη στο 12ο λεπτό σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Χαραλαμπόγλου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ισοφάρισε με τον Κουτσογούλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χαραλαμπόγλου και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 51′ έφτασε στην ανατροπή χάρη στην εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μουζακίτη σημειώνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραραν στο 76′ ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΟΛΟΣ: Χαϊτάς, Σίμος, Λυκουρίνος, Σακελλάρης, Γαβριηλίδης, Χαβαλές, Θεοχάρης, Βαϊνόπουλος, Καφετζής, Νταϊλάνι, Λεγκίσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Δάμα (65′ Μπάκουλας), Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Τανούλης (80′ Αλαφάκης), Λιατσικούρας (80′ Σούφκα), Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (71′ Γατόπουλος), Ρολάκης (80′ Λίγδας).