Αποθέωση του fair play στο Ολυμπιακός Παναιτωλίου - Αχιλλέας Γραμματικούς!

Η αποθέωση του fair play από τον Αχιλλέα Γραμματικούς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΠΣ Αγρινίου.

Αποθέωση του fair play στο Ολυμπιακός Παναιτωλίου - Αχιλλέας Γραμματικούς!

Η φάση σημειώθηκε στο 83ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 2-2. Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα είχαν την μπάλα στην κατοχή τους λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού Παναιτωλίου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Γραμματικούς βρέθηκε στο έδαφος, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού σταμάτησαν τον αγώνα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Ο Θεοδωρόπουλος Α. όμως πήρε την μπάλα και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-3).

Στη συνέχεια ο προπονητής των φιλοξενούμενων Κώστας Θεοδωρόπουλος έδωσε εντολή στους παίκτες του να κάνουν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Με το που έγινε η σέντρα και πήρε την μπάλα ο Τσαντώνης του Ολυμπιακού Παναιτωλίου κανείς δεν τον μάρκαρε κι αφού μπήκε στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 3-3.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου με γκολ του Ίβρου από τα αποδυτήρια (1') προηγήθηκε 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και σε ένα δίλεπτο πήραν προβάδισμα με γκολ του Φ. Τραγουλιά στο 24' και Μαραγιάννη 25' (1-2 σκορ πρώτου ημιχρόνου). Στην επανάληψη ο Καπρέλης στο 55ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ολυμπιακό, και στην συνέχεια σημειώθηκαν άλλα δυο γκολ για το τελικό 3-3.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: Κορδάτος, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Μπαλάφας, Καπρέλης, Παπαγιάννης, Ρήγας (78' Τσαντώνης), Καζάκος, Ίβρος, Νικολόπουλος (22' Ντίνος Χ-Α), Γεωργούλας.

Αχιλλέας Γραμματικούς: Θεοδωρόπουλος Γ., Ζάχος Δ., Τραγουλιάς Α., Λυκογεώργος, Κουτρούλιας, Καλύβας Η., Καλύβας Ν. (63' Κοκορώνης Κ.), Ντζάνης, Μαραγιάννης (88' Ζάχος Ν.), Θεοδωρόπουλος Α., Τραγουλιάς Φ. (55' Κοκορώνης Γ.).

Πηγή: agriniogoal.gr