Βεατρίκη Σαρρή: «Όνειρό μου να παίξω στην Άρσεναλ»

Για την παρουσία της στην Κρήτη λόγω της Εθνικής ομάδας και για τις φιλοδοξίες της μίλησε η Βεατρίκη Σαρρή.

Βεατρίκη Σαρρή: «Όνειρό μου να παίξω στην Άρσεναλ»

Η Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Athletic ΣΠΟΡFM 104,2. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ανατροπή και πέναλτι»…

Για την επιστροφή της στην Κρήτη: «Η φιλοξενία είναι άψογη και προετοιμαζόμαστε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Ουκρανία. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που αγωνίζομαι στην Κρήτη γιατί θα έρθουν από τα Χανιά φίλοι και συγγενείς και κατά συνέπεια πρόκειται για κάτι πολύ όμορφο για μένα».

Για τα παιχνίδια της Εθνικής με την Ουκρανία: «Πρόκειται για πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως κάθε ένα με την Εθνική Ελλάδας, συγκεκριμένα για εκείνα με την Ουκρανία θέλουμε τις νίκες και κατά συνέπεια πρόκειται για δύο κρίσιμα παιχνίδια και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που θέλουμε τη νίκη».

Για την παρουσία της στην Αγγλία και τις διαφορές με την Ελλάδα: «Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζομαι στην Μπράιτον, είναι όνειρο για μένα να παίζω αντίπαλος με μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω καθημερινά με όλες τις συνθήκες που έχω συναντήσει. Υπάρχουν διαφορές, μπορείτε να φανταστείτε όμως η αλήθεια είναι πως και στην Ελλάδα γίνονται βήματα, έχουν δημιουργήσει γυναικείες ομάδες και μεγάλοι σύλλογοι. Εξελίσσεται συνεχώς το γυναικείο ποδόσφαιρο και πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορεί να ανταγωνιστεί και κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Συνήθως έχουμε στα παιχνίδια 5.00 με 7.000 κόσμο. Πριν από μια αγωνιστική παίξαμε με την Τότεναμ και στο γήπεδο βρέθηκαν 7.000 φίλαθλοι, πέρυσι νομίζω και φέτος κάναμε ρεκόρ εισιτήριων διαρκείας».

Για το όνειρό της και τις δυσκολίες στο εξωτερικό: «Έχω περάσει δύσκολα σε μια ξένη χώρα όπου βρίσκομαι από μικρή ηλικία όμως δεν σταμάτησα ποτέ μου γιατί είχα όνειρο να παίξω στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και ίσως του κόσμου και πραγματικά έχω την ανταμοιβή αγωνιζόμενη εδώ, στην Αγγλία. Το όνειρο μου θα ήταν να παίξω στην Άρσεναλ, προσπαθώ να εξελίσσομαι συνέχεια και να βελτιώνομαι όμως θα ήθελα να προκριθώ με την Εθνική Γυναικών σε ένα τουρνουά, αυτό θα ήταν ο μεγαλύτερος μου στόχος και αποτελεί ένα όνειρο για κάθε αθλήτρια».

Για τον Βαγγέλη Κουτσάκη: «Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην Εθνική ομάδα, έχουμε ακόμα επαφές και με βοήθησε πάρα πολύ και γνωρίζω ότι παρακολουθεί ακόμα και την Ελλάδα αλλά και το γυναικείο ποδόσφαιρο».

Για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Κρήτη: «Η Κρήτη διαθέτει πολύ ταλέντο, έχω δει πολλά νέα κορίτσια που έχουν πολλές ικανότητες και θα μπορούσαν να στελεχώσουν στο μέλλον την Εθνική Ελλάδας και πραγματικά ανυπομονώ να δω την επόμενη φουρνιά αθλητριών για να πετύχουν τους στόχους τους. Ήδη νιώθω την Κρητική φιλοξενία, μας έχουν στηρίξει και στα γήπεδα και στο ξενοδοχείο. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ εάν έρθει, να μας εμψυχώσει. Τον καλούμε και ελπίζουμε να μην τον απογοητεύσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμες».

Για το τι της λείπει από την Κρήτη: «Όλα μου λείπουν από την Κρήτη, δεν μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό. Μου λείπει η οικογένεια μου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την δω έστω και για λίγο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ με την Εθνική ομάδα».