ΕΠΣΑ: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνος για τον Άγιο Δημήτριο

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνος για τον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων

ΕΠΣΑ: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνος για τον Άγιο Δημήτριο

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνος για τον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ι. Στεργιώτης στις παρατηρήσεις του αναφέρει τα εξής: «Στο 55’ προσήλθαν σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα στο γήπεδο έξι άτομα της φιλοξενούμενης ομάδας Άγιος Δημήτριος τα οποία πέντε λεπτά αργότερα και σε φυσική διακοπή δημιούργησαν μεγάλη ένταση στην ευρύτερη περιοχή της κερκίδας. Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν ο τραυματισμός φιλάθλου της γηπεδούχου ομάδας Ολυμπιακός Λιοσίων ο οποίος σύμφωνα με το γιατρό του αγώνα υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξί φρύδι και φέρει μώλωπες και στα δυο φρύδια. Έγινε περιποίηση του τραύματος και δόθηκαν οδηγίες για να μεταβεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στη συνέχεια καθώς η κατάσταση δεν είχε εξομαλυνθεί σε συνεννόηση με τον ορισμένο ως υπερπαρατηρητή και σύμβουλο της ΕΠΣΑ κ. Χριστόπουλο είπαμε για την ομαλή συνέχεια της αναμέτρησης ότι πρέπει να έρθει αστυνομία και ο αγώνας να συνεχιστεί μόλις αυτή προσέλθει.

Φτάνοντας στο γήπεδο ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης κ.Βαγενάς μου διαβεβαίωσε ότι μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Κατά τη διάρκεια έως και τη λήξη έφτασαν 16 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ με επικεφαλής τον κύριο Λιαράκο».