Super League K19: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Οι Νέο του Ολυμπιακού νίκησαν με 3-1 τον Άρη για την έκτη αγωνιστική της Super League K19.

Super League K19: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Λίγες ημέρες μετά από την ευρωπαϊκή νίκη των Νέων του Ολυμπιακού για το UEFA Youth League με 3-1 επί της Λέτσε, νίκησαν με το ίδιο σκορ και τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποια ευκαιρία και έμεινε το 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 56′, όταν ο Χ. Κωστούλας έδωσε την ασίστ και ο Παπακανέλλος έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 70′, ο Μπάκουλας σημείωσε το 2-0 για τον Ολυμπιακό και στο 83′ ο Λιατσικούρας «έγραψε» το 3-0. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε να κάνει στο καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο των «ερυθρόλευκων», ήταν να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 84′ με τον Αλεξίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δάμα (46′ Πνευμονίδης), Αλαφάκης, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Πλειώνης (46′ Λιατσικούρας), Κουτσογούλας, Μπάκουλας (85′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος (60′ Μουζακίτης), Χ. Κωστούλας (70′ Δαρβίρας).

ΑΡΗΣ (Κ. Καζανάς): Καράι, Παπακωνσταντίνου (60’ Σγουρος), Κρανιάς, Καραμανλής, Καλτσάς (85’ Ι. Χατζόπουλος), Μεμετογλου, Τσέρα, Αλμύρας, Αγοραστός (46’ Σιακκας), Καρυπίδης (70’ Μπεκιαρίδης), Σταυρόπουλος (70’ Αλεξίου).