Αχαρναϊκός - Πιερικός 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.): Την έκπληξη οι «πράσινοι» και στους «16» του Κυπέλλου!

Σπουδαία πρόκριση για τον Αχαρναϊκό (Α' ΕΠΣΑΝΑ) που επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην παράταση και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος της ομάδας του Μενιδίου στη φάση των «16» η Κηφισιά

Αχαρναϊκός - Πιερικός 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.): Την έκπληξη οι «πράσινοι» και στους «16» του Κυπέλλου!

Το όνειρο τους ζουν στο Μενίδι, καθώς ο Αχαρναϊκός έκανε μια ακόμη υπέρβαση και με γκολ στην παράταση λύγισε 1-0 τον Πιερικό «τσεκάροντας» θέση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί, οι «πράσινοι» που αγωνίζονται στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Παναχαϊκή, θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που είχε τις σημαντικές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια με κορυφαίες το δοκάρι του Μπλέτσα στο 43′ και τη χαμένη ευκαιρία του ιδίου στο 81′, ωστόσο οι Μενιδιάτες με εύστοχο πέναλτι του Νατσιόπουλο στις αρχές της παράτασης έκαναν την έκπληξη!

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφας (63′ Σένε), Γερώνυμος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Χατζής.

Πιερικός (Δημήτρης Κάλφας): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης (67′ Καλαϊτζής), Μακρίδης, Καρατάσιος, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπαλογιάννης (46′ Κυπαρίσσης), Μπάλλας (67′ Κατσιαμήτας), Οικονομίκος (67′ Κατσαβάκης), Ματζαλάκου.