Super League K19: Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας 2-1 την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.  

Super League K19: Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα Super League K19. Μετά τη Λαμία, η ομάδα του Πειραιά κέρδισε και την ΑΕΚ με 2-1, εκτός έδρας.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε λάθος εκτίμηση, όμως η προβολή του Χαράλαμπου Κωστούλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 33’ ο Χαραλαμπόγλου βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα καταλογίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Μαρίνης έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασισμένος και είχε δυο χαμένες ευκαιρίες με τον Κουτσογούλα στο 55’ και στο 58’ στο β’ ημίχρονο.

Στο 64’ όμως κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Χαράλαμπος Κωστούλας κυνήγησε μία φάση η οποία αρχικά φαινόταν να είναι χαμένη για τους Πειραιώτες, όμως κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας και «κρέμασε» με έξυπνο τρόπο τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1.

Η ΑΕΚ κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ όταν μετά από σέντρα του Γιαννούλη η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Πρεκατέ και κατέληξε στα δίχτυα του Σίνα και έγινε το 1-1.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, καθώς στην επόμενη φάση ο Παπακανέλλος πάτησε περιοχή, έδωσε στον Χαραλαμπόγλου και εκείνος από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους».

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι με αντίπαλο την Κηφισιά εντός έδρας.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγγος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (87’ Βασιλάς), Κολιμάτσης, Χριστακόπουλος (76’ Κρουσελνίτσκι), Γεωργέας (61’ Διαμαντόπουλος), Μαρούτσης, Γιαννούλης, Κοντορούχας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δρόσος, (63’ Μπακούλας) Πρεκατές, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Αλαφάκης, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Χαραλαμπόγλου (87’ Δαρβίρας), Παπακανέλλος (77’ Πνευμονίδης), Χ. Κωστούλας.