Super League K19: Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 4-0 τη Λαμία

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν της Λαμίας με 4-0 στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι για τη Super League K19.

Super League K19: Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 4-0 τη Λαμία

Εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές Νέους του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-0 τη Λαμία στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο.

Μόλις στο 5′ ο Πνευμονίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χαραλαμπόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Στο 12′ ο Δαρβίρας είχε δοκάρι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 17′ η Λαμία δημιούργησε τη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Μαργαρίτης με το κεφάλι μετά από κόρνερ απείλησε και ο Σίνα έδιωξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 21′, έγινε το 2-0 στο ματς. Σέντρα από τα δεξιά του Δρόσου, πλασέ του Κουτσογούλα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 33′ ο Δρόσος έβγαλε τη δεύτερή του ασίστ, από στημένη φάση και ο Πρεκατές με πλασέ από κοντά σημείωσε το 3-0.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′, με τον Κουτσογούλα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ έπειτα από ωραία ασίστ του Λιατσικούρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Σίνα, Δρόσος (80′ Γατόπουλος), Πρεκατές (60′ Μπάκουλας), Δάμα, Κωστούλας, Λιατσικούρας, Δαρβίρας (60′ Παναγάκος), Κουτσογούλας, Χαραλαμπόγλου (65′ Λίγδας), Πνευμονίδης, Αλαφάκης (77′ Ρολάκης).

ΛΑΜΙΑ Κ19: Τρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Γιωργαλής, Ρωμανός, Τσάτσος, Τσέλα, Καψάλης, Τετριμέλης, Αγωνίστηκαν και οι: Τσαμαλής, Βρεττάς και Μόσχος.