Άγιοι Ανάργυροι: Απέκτησαν τον 37χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Σιαλμά

Ο 37χρονος σέντερ φορ Δημήτρης Σιαλμάς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αγίους Αναργύρους, στην Α' κατηγορία Αθήνας

Άγιοι Ανάργυροι: Απέκτησαν τον 37χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Σιαλμά

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον Δημήτρη Σιαλμά. Ο 37χρονος σέντερ φορ με το πλούσιο βιογραφικό και παρουσία και σε επίπεδο Super League θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας στην νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αθήνας (Α' ΕΠΣΑ).

Ο Σιαλμάς ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αστέρα και από εκεί και πέρα έπαιξε κατά σειρά σε Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ, Λανκαράν (Αζερμπαϊτζάν) Πλατανιά, Σελαούλ (Ρουμανία), Ακρόπολις (Σουηδία), Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, Ναύπλιο, Αστέρα Βλαχιώτη, Νέα Αρτάκη, Πέλοπα Κιάτου, Απόλλωνα Ευπαλίου και πλέον στους Άγιους Ανάργυρους όπου είχε κάνει και προ διετίας ένα ολιγόμηνο πέρασμα.

Με 55 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκα, 85 σε επίπεδο Β’ Εθνικής, οκτώ ματς σε διεθνείς διοργανώσεις, αποτελεί αναμφίβολα τη μεταγαρφή της σεζόν για τα δεδομένα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ο κόουτς Πέτρος Ζουρούδης μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου.