Ντέμη Νικολαΐδης: «Η δυσκολότερη στιγμή όταν ήταν να υπογράψω στην Άντερλεχτ» (vid)

Την περίοδο κατά την οποία βρέθηκε μια ανάσα από την Άντερλεχτ το 1998 χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη της καριέρα του ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ντέμη Νικολαΐδης: «Η δυσκολότερη στιγμή όταν ήταν να υπογράψω στην Άντερλεχτ» (vid)

Για την περίοδο όταν επρόκειτο να υπογράψει με την Άντερλεχτ μίλησε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε εκείνη την περίοδο τη δυσκολότερη της καριέρας του, ρίχνοντας φως στο παρασκήνιο εκείνης της περιόδου για το τι έγινε όταν βρέθηκε στα γραφεία των Βέλγων.

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν είχε τελειώσει σε όλα η μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ το 1998. Έμενε να βάλω εγώ την υπογραφή μου. Είχα πάει στο Βέλγιο για να υπογράψω και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να υπογράψω. Δεν με άφηναν να φύγω από εκεί. Εγώ τους είπα ότι θα γυρίσω και μετά θα υπογράψω, αλλά κάτι είχαν καταλάβει κι αυτοί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελικά με το ζόρι, χωρίς να υπογράψω.

Μετά ήμουν για μερικές ημέρες απομονωμένος και σκεφτόμουν τι να κάνω, να φύγω ή να μείνω στην ΑΕΚ. Μιλούσα με τον πατέρα μου, την αδερφή μου και όλοι μου έλεγαν αν φύγω. Μάλιστα, έβγαζαν και λίγο εκνευρισμό διότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Αυτό θυμάμαι ως κάτι δύσκολο στην καριέρα μου. Δεν είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Στεναχώριες υπάρχουν, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Οι χαρές μου ήταν πολύ περισσότερες, οπότε θυμάμαι εκεί να δυσκολεύτηκα λίγο», ήταν τα λόγια του Ντέμη Νικολαΐδη.