Ολυμπιακός: Γυρίζει ο Ραντζέλοβιτς και αποφασίζει ο Κορδόν

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ο οποίος ήταν δανεικός στην ρωσική Ουράλ. Ο δανεισμός του έληξε και οι Ρώσοι δεν έκαναν κίνηση για να τον αγοράσουν. 

Ολυμπιακός: Γυρίζει ο Ραντζέλοβιτς και αποφασίζει ο Κορδόν

Με την Ουράλ έκανε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Μάλιστα η Ουράλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Λάζαρ.

«Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φεύγει από το Ουράλ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρ μετακόμισε στον σύλλογό μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως ερωτεύτηκε τους οπαδούς της Ουράλ. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έδειξε τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση, να διατηρήσει άδεια διαμονής στο RPL World και να φτάσει στο τελικό στάδιο του FONBET Russian Cup. Και το υπέροχο γκολ του κόντρα στη Ροστόφ θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Ευχαριστούμε τον Λάζαρ για τη δουλειά, την αφοσίωση και τα συναισθήματα που μας χάρισε την περασμένη σεζόν. Θα χαρούμε πάντα να σας βλέπουμε στην Αικατερινούπολη» ανέφερε η ανακοίνωση.

Το θέμα πλέον είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ραντζέλοβιτς, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα συμμετέχει στην προετοιμασία και παίζει στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο είναι ένα θέμα το ότι δεν μπορεί να κάνει ένα μεγάλο σερί καλών εμφανίσεων.

Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024. Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και διεισδυτικότητα, αλλά είναι στο χέρι του να δείξει τι πήρε από τους δανεισμούς του σε Ουράλ και Λεγανές.