Super League K17: Λάμψη αστεριών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ξεκινά σήμερα το final four του πρωταθλήματος Εφήβων με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με την ΑΕΚ.

Super League K17: Λάμψη αστεριών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το final four του πρωταθλήματος Εφήβων με τη συμμετοχή των Άρη, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Στις 17:00 ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα ανοίξουν την αυλαία της ημιτελικής φάσης. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον Α’ Όμιλο με 97 γκολ στο ενεργητικό της! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 18 διαφορετικούς σκόρερ τη φετινή σεζόν εκ των οποίων οι Σούφκα, Δαρβίρας, Πνευμονίδης, Λίγδας μετρούν διψήφιο αριθμό τερμάτων. Στο Βόλο ο Δημήτρης Μαυρογενίδης θα έχει στη διάθεσή του και τους Χρήστο Μουζακίτη, Μπάμπη Κωστούλα που διέπρεψαν στο πρωτάθλημα Νέων με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Άρης έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ στο «μίνι» πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμήσει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε δεύτερη στο Β’ όμιλο, αλλά πέρασε απευθείας στα ημιτελικά αφού ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος, αλλά είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης από τον τελικό της πρώτης φάσης.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός πιθανό να ξεκινήσει με τους Κουράκλη, Δάμα, Παναγάκο, Σουλανιάκου, Αλαφάκη, Λιατσικούρα, Μουζακίτη, Τουφάκη, Πνευμονίδη, Δαρβίρα, Κωστούλα. Την πιθανή ενδεκάδα του Άρη απαρτίζουν οι Κουτρουλίδης, Μάγης, Πεϊτσης,Χατζόπουλος, Κούλα, Χαρούπας, Κουκίδης, Δημητρακόπουλος, Ζησόπουλος, Καραμανλής, Ρούτσης.

Στις 20:00 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα πάτησαν το πόδι στο γκάζι με αποκορύφωμα τις καλές τους εμφανίσεις στα μπαράζ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Βόλο αντίστοιχα. Η ομάδα του Πέτρου Τασουνίδη θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με παίκτες μικρότερους σε ηλικία και θα διεκδικήσει το παρθενικό της πρωτάθλημα σε επίπεδο Εφήβων. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ ο περσινός πρωταθλητής έχει το πάνω χέρι στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε νωρίτερα από όλους την παρουσία της στο φάιναλ φορ με αποτέλεσμα να παίξει πιο απελευθερωμένα.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα βρίσκεται ο Μαξ Σνάουτσνερ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Κ19. Ο Πέτρος Τσιαπακίδης ενδέχεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τους Μπελερή, Κούπενο, Πανικίδη, Κοσίδη, Πολυκράτη, Σνάουτσνερ, Παπαγεωργίου, Καραϊωάννου, Καλαϊτσίδη, Τσομπάνη, Χατσίδη. Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι η εξής: Αναργύρου, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης, Κολυφέτης, Μαρκόπουλος, Κολιμάτσης, Ντάνι, Σαρής, Παλαιολόγου, Ελέζι, Ανδριώτης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού με έξι κατακτήσεις. Τέσσερις φορές έχει κατακτήσει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, ενώ μία φορά έχουν κατακτήσει το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Ξάνθη.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Άρης – Ολυμπιακός (17:00)

Διαιτητής: Τσίντζας (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Τασιόπουλος, Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:00)

Διαιτητής: Ντελέζος (Λάρισας)

Βοηθοί: Μπουρονίκος, Νάκας (Λάρισας)

*** Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/6) στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.