Ολυμπιακός Κ19: Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στους Νέους του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός Κ19: Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα της Super League Κ19 έφτασε στα χέρια του τροπαιούχου Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι κατέκτησαν τη φετινή σεζόν 2022-23 τον τίτλο της Super League Κ19 και την Παρασκευή (19/05) είχαν τη δική τους γιορτή για το επίτευγμά τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αρχικά οι μικροί του Ολυμπιακού έδωσαν φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας του Ατρόμητου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη η απονομή του τροπαίου της Super League Κ19, παρουσία όλων των τμημάτων της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, αλλά και σχολών ποδοσφαίρου από την Αττική από το δίκτυο του Ολυμπιακού.

Στην απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, το παρών έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθυντής της ακαδημίας Ζοζέ Ανιγκό, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τόμας Μπενεντέτ όπως και αρκετοί «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των Νέων του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στήθηκε η γιορτή των πρωταθλητών Ελλάδας και την απονομή του τίτλου έκανε ο Βετεράνος Θρύλος του Ολυμπιακού Γιώργος Δαρίβας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και το τρόπαιο σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Χρήστου μέσα σε αποθέωση.

Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πίνακα του πρωταθλήματος της Super League Κ19, έχοντας 64 βαθμούς σε σύνολο 26 αγώνων.

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σε δήλωσή του για την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο μέσα σε μία δύσκολη σεζόν, όμως τα καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι το τέλος. Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια για τους Νέους του συλλόγου και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας όπως και τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ για όλη την προσπάθεια μέσα στη χρονιά, αλλά φυσικά και τη διοίκηση και τον πρόεδρό μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει τόσο σύγχρονες εγκαταστάσεις και έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!».