Super League K15: Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό με 2-0

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Super League K15, εκεί όπου προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός.

Super League K15: Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό με 2-0

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Παναθηναϊκό στη φάση των ημιτελικών της Super League K15. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέκλεισε τους «πράσινους» και πέρασε στον τελικό της Κυριακής (14/5), εκεί όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός.

Στο 14ο λεπτό του αγώνα που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Μπέρδος έκανε μία πολύ ωραία κούρσα και αφού μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα, με τον Σιδηρόπουλο να σκοράρει από κοντά.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Καραγκιόζης βγήκε απέναντι από τον Σταμέλλο, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Λίγο μετά ο Σταμέλλος νίκησε από κοντά και τον Τουρσουνίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και «κλείδωσε» τη νίκη στο 66ο λεπτό. Ο Τουρσουνίδης έκανε το σουτ εντός περιοχής και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Επτά λεπτά μετά οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Τασιούλα. Στο 75ο λεπτό ο Βύντρα με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δεν μπόρεσε να μειώσει σε 2-1.

Στη συνέχεια ο Μπέρδος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπέρδος που έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Κυριαζίδης (78΄ Καρασαββίδης), Λουτζανιώτης (65΄ Μεγγίδης), Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Καραγκιόζης (54΄ Κρομμύδας), Τασιούλας, Σιδηρόπουλος (65΄ Κάνιος), Τουρσουνίδης (78΄ Κοβάλ), Μπέρδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδάκης): Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Γαζής, Βύντρα (78΄ Βύντρα), Δημακόπουλος (66΄ Κουρουνιώτης), Θεοχάρης, Ιωάννου, Δήμου (66΄ Τσόμος), Ρεμούνδος (73΄ Τσάντζαλος), Λόμπας, Σουχλάκης