Super League K15: Στον τελικό ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του final four της Super League K15.

Super League K15: Στον τελικό ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Super League K15.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα τον ημιτελικό και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 16ο λεπτό ο Μιχαηλίδης έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ της ομάδας του Τάσου Πάντου.

Super League K15: Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό με 2-0

Ο Λάνα επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής και με τη βοήθεια της κόντρας έβαλε σε θέση οδηγού τον Ολυμπιακό. Παρά την κυριαρχία τους οι Πειραιώτες δέχτηκαν την ισοφάριση λίγο πριν το ημίχρονο. Η ΑΕΛ κέρδισε κόρνερ και ο Μπασδέκης ισοφάρισε για τους «βυσσινί».

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως οι τελικές τους προσπάθειες ήταν άστοχες. Ο Κάπελας με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 57ο λεπτό ανάγκασε τον Σπανό να στείλει με υπερένταση τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση των Πειραιωτών κορυφώθηκε και ο Μιχαηλίδης με κοντινή προβολή «λύτρωσε» την ομάδα του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε το 18ο φετινό του γκολ και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στο νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καπάτος (59′ Βρυώνης), Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης (80′ Ποτουρίδης), Κάπελας, Μιχαηλίδης (80′ Χιλάι), Κότσαλος (59′ Μπάντης), Ξανθόπουλος (51′ Καμάς).

ΑΕΛ (Ελευθεριάδης): Σπανός, Αβραμούλης, Μπαργιωτας, Αλμπάνης, Δεμίρης, Λύγουρας (41′ Νταφούλης), Αγοραστός (65′ Καραγιάννης), Μπασδέκης (70′ Πατσώνης), Γ. Τσακνάκης, Μ. Τσακνάκης, Όντος.