Σιώπης: «Χτίζουμε νέα ομάδα, έχουμε ποιότητα»

Τις σκέψεις του για τον καινούριο Αρη του οποίου αποτελεί μέλος, εξέφρασε ο νεοαποκτηθείς μέσος Μανώλης Σιώπης, μιλώντας στην κάμερα του Aris TV.

Σιώπης: «Χτίζουμε νέα ομάδα, έχουμε ποιότητα»

Είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα, η πρώτη που είχαμε με δύσκολα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ισοπαλία στα Γιάννινα. Μετά είχαμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, αλλά αυτά είναι παρελθόν. Ζήσαμε ένα ντέρμπι μετά από τέσσερα χρόνια που το περιμέναμε όλοι, όπως και ο κόσμος μας. Θέλαμε τη νίκη, την αξίζαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε όμως ότι "γυρίσαμε" το αποτέλεσμα, με έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα, αλλά έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάει ομοιογένεια και θα γίνεται καλύτερη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα, τόνισε ότι: «Η Τρίπολη είναι μια καλή ομάδα, είναι ψηλά, έχει έμπειρους παίκτες, αλλά με την δική μας προσπάθεια και τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη. Είναι μια ομάδα που έρχεται να χτυπήσει το παιχνίδι, θέλει την κατοχή και αυτό μας αρέσει, γιατί μας βοηθάει. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάμε να το πάρουμε».

Για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα την πρώτη ήττα είπε: «Είναι καλό που είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Θα ήταν πιο δύσκολα αν είχαμε χάσει και έπρεπε να περιμένουμε μία εβδομάδα. Τελικά ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ, κοιτάξαμε το παιχνίδι αυτό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την ομάδα του Άρη: «Χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες, ελάχιστοι έμειναν από τον περσινό κορμό. Υπάρχει όμως πολλή ποιότητα, λείπει η ομοιογένεια, η οποία χτίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άρα χρειάζεται η ομάδα παιχνίδια και υπομονή και θα βρει σίγουρα τον δρόμο της».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ