Ανυφαντάκης: «Ο Ιωνικός χτίζεται σταδιακά»

O προπονητής του Ιωνικού κ. Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τους στόχους της ομάδας του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019.

Ανυφαντάκης: «Ο Ιωνικός χτίζεται σταδιακά»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης έκανε δηλώσεις στο ionikosfc.gr κι αναφέρθηκε στην εικόνα που αποκόμισε από το στάδιο της προετοιμασίας και για την έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ανυφαντάκης:

Για την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία:

«Είμαστε από τις ομάδες που ξεκίνησαν αργά προετοιμασία, μιας εντελώς νέα ομάδα με 22 καινούργιους ποδοσφαιριστές και νέο προπονητικό τιμ. Ζητούμενο για εμάς ήταν μην υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί την περίοδο της προετοιμασίας, να είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς και να αποκτήσουμε ταυτότητα. Οι ομάδες, φυσικά, χτίζονται σταδιακά και είναι απαραίτητη η υπομονή, εμείς είμαστε στο στάδιο χτισίματος αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει σκληρά για να παρουσιαστεί ένας ανταγωνιστικός Ιωνικός».

Για την παρουσία του κόσμου του Ιωνικού:

«Θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο διαρκώς, και να πολλαπλασιάζουμε μέρα με τη μέρα τη δυναμική μας. Για να βρίσκεται κοντά μας ο κόσμος χρειάζονται νίκες και καλές εμφανίσεις. Χρειαζόμαστε, όμως, τη στήριξή του και στα δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, και είμαι βέβαιος πως οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τον δικαιώσουν. Τον περιμένουμε και θεωρούμε πως είναι ένας μεγάλος σύμμαχος της ομάδας».

Για τον αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την πρώτη αγωνιστική:

«Είναι πρεμιέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχουμε μελετήσει και ο οποίος θα έρθει στην Νεάπολη για να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι καθ’ όλα τα 90 λεπτά του παιχνιδιού για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ