ΕΠΣΑ: Πανηγυρίζει ο Μικρασιατικός για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ που διεξήχθη στη Ριζούπολη, ο Μικρασιατικός νίκησε την παράταση τον Άρη Πετρούπολης με 1-0 και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο

ΕΠΣΑ: Πανηγυρίζει ο Μικρασιατικός για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Την πρώτη «κούπα» στην ιστορία του κατέκτησε ο Μικρασιατικός, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ που διεξήχθη στη Ριζούπολη, κέρδισε στην παράταση τον Άρη Πετρούπολης με 1-0. Το ματς παρακολούθησαν 1.000 φίλαθλοι των δύο ομάδων. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Ο Μικρασιατικός ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και είχε δύο δοκάρια με τους Ραχήμ (71’) και Σαπαλίδη (78’). Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 109’ όταν ο Ζέλο έκανε σέντρα και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μπαϊρκτάρη, Τσολακίδη και Μητροφάνη.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπουγιουκλίδης (12’), Λεβέντης (25’), Κρητικός (61’), Μανταμαδιώτης (70’), Βουτυράς (75’), Γεραγωτέλης (107’) και Γάγγος (116’).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113' Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (101' λ.τ. Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλι, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77' Ζέλο), Σαπαλίδης (113' Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113' Κακός), Σμυρνάκης (64' Ψαραδέλης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54' Γάγγος), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80' Τσερκώνης), Ζαΐμι (54' Νάτσης), Ντάφλας, Σαμαράς (46’ Γκούφας), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (80' Γεραγωτέλης).