Ντουκουρέ: «Έχω την εμπιστοσύνη του Άρη»

Συνέντευξη παραχώρησε στην ισπανική «Marca» ο άσος του Άρη, Σέικ Ντουκουρέ

Ντουκουρέ: «Έχω την εμπιστοσύνη του Άρη»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς μίλησε μεταξύ άλλων στη «Marca» ο Σέικ Ντουκουρέ.

Ο άσος του Άρη αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα, λέγοντας πως νιώθει καλά με τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ και τη συμμετοχή των αφρικανικών χωρών, ενώ απάντησε και στο αν θα έβλεπε τον εαυτό του ξανά στη La Liga.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Άρη: «Έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Κανείς δεν με κάλεσε για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο και δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Προσπαθώ να κάνω όλη τη δουλειά για να επιστρέψω με ένα καλό συναίσθημα. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά έχοντας επιστρέψει από έναν τραυματισμό. Είναι καλή η στιγμή για να επιστρέψω».

Για το Μουντιάλ και τις χώρες της Αφρικής: «Πάντα ήταν δύσκολο για τις αφρικανικές ομάδες. Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο βλέπω ότι αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας έχει σπάσει λίγο. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να ξεχάσουν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν σε οικονομικό, πολιτικό επίπεδο και είναι ένας τρόπος να το ξεχνάμε. Είναι πολύ καλό γιατί αυτό φέρνει διαφορετικότητα».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία: «Λατρεύω το ισπανικό πρωτάθλημα. Είδα καλούς παίκτες, ένα ελκυστικό Πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Λόγω των τραυματισμών που είχα, έχω μια γλυκόπικρη γεύση. Το σπίτι μου είναι στη Βαλένθια. Η Ισπανία είναι μια χώρα που μου αρέσει… Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα».