Ντεμπούτο Μαστούρ στη νίκη 3-1 της Λαμίας επί του Απόλλωνα Λάρισας

O Χασίμ Μαστούρ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας στη νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Ντεμπούτο Μαστούρ στη νίκη 3-1 της Λαμίας επί του Απόλλωνα Λάρισας

Ο Μαστούρ, που αποκτήθηκε μέσα στην εβδομάδα αγωνίστηκε βασικός με την ομάδα της Λαμίας που είχε για πρώτη φορά τον Μάκη Χάβο στον πάγκο.

Ο Χάβος που διαδέχθηκε τον Μπάμπη Τεννέ, τσέκαρε επίσης την κατάσταση των νεοποκτηθέντων Τάσου Καραμάνου και Γιάννη Σκόνδρα. Με τον Απόλλωνα Λάρισας έπαιξε ο Στίβεν Ριμπερί, αδερφός του Φρανκ που αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου.

Για τη Λαμία σκόραραν οι Μπαράλες (36′), Δημούτσος (69΄) και Μπούτνικ (73′). Η ομάδα της Λάρισας είχε ισοφαρίσει με τον Μαρκολίνο στο 47′.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροίζι): Κοντογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χαντζής, Ριμπερί, Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης (Μάντζαρης, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Βαγενάς, Γκουντρουμπής, Ταουσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσακυργιάννης, Αγιώτης, Μπιμπάι, Καμπέρης, Ζαϊμι)

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μαστούρ, Καραγκούνης, Μπαράλες, Καραμάνος (Μελίσσας, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Οσμάν, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπούντνικ)