Αστέρας Τριποτάμου: Αποχώρησε από τη Γ' Εθνική και το κύπελλο Ελλάδας

Ο Αστέρας Τριποτάμου έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο έκανε γνωστό ότι η ομάδα της Ημαθίας δεν θα λάβει μέρος τόσο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις

Αστέρας Τριποτάμου: Αποχώρησε από τη Γ' Εθνική και το κύπελλο Ελλάδας

Ο Αστέρας Τριποτάμου (ΕΠΣ Ημαθίας) ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο δεύτερο όμιλο των μπαράζ που έδωσαν οι πρωταθλητές των τοπικών Ενώσεων για την άνοδο ομάδων στη Γ’ Εθνική, αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην καινούργια σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Τριποτάμου δεν θα συμμετέχει ούτε στο Κύπελλο Ελλάδας, οπότε ο Ιωνικός Ιωνίας (ΕΠΣ Μακεδονίας) περνάει απ’ ευθείας στην τρίτη φάση του θεσμού.

Η διοίκηση με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ την οποία υπογράφουν τόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Τσαχουρίδης, όσο και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Ιωαννίδης, αναφέρει τα εξής:«Σας γνωρίζουμε ότι με την από 14 Σεπτεμβρίου 2022 απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας αποφάσισε να αποχωρήσει από όλες τις διοργανώσεις της περιόδου 2002-23. Η απόφασή μας υπαγορεύτηκε αφενός από την αδυναμία να εξασφαλίσουμε κατάλληλο γήπεδο για την διεξαγωγή των αγώνων μας και αφετέρου από την αποχώρηση των φερόμενων χορηγών μας.

Με την παρούσα σας ευχαριστούμε επίσης για μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας και παρακαλούμε να μην ορίσετε τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου Ελλάδος 2022-23 (β’ φάση) για την αποφυγή άσκοπης μετακίνησης της αντίπαλης ομάδας (Ιωνικός Ιωνίας) των διαιτητών και των παρατηρητών. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας και στο προσωπικό σας. Ευχόμαστε σε σας κάθε επιτυχία στο έργο σας».