Ατρόμητος: Φιλικό με Παναθηναϊκό για τους πυρόπληκτους

Φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα δώσει ο Ατρόμητος με τα έσοδα από τα εισιτήρια να διατίθενται για τους πληγέντες των πυρκαγιών. 

Ατρόμητος: Φιλικό με Παναθηναϊκό για τους πυρόπληκτους

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής τον περασμένο μήνα αποφάσισε η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων "Fentagin 1980".

Η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια του αγώνα θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας του Περιστερίου του οποίου η οικία καταστράφηκε από την Πυρκαγιά.

Οι Περιστεριώτες αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται για μια ακόμα φορά αλληλέγγυα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με τη συνδρομή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας θα διοργανώσει τη φιλική αναμέτρηση καλώντας όλο τον κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο, να συνδράμει με την παρουσία του στη βοήθεια αυτών που έχουν ανάγκη.

Οι τιμές εισιτηρίων, η ώρα έναρξης και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού αναμένονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας τις επόμενες μέρες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση αποδοχή της πρόκλησης στη φιλική αναμέτρηση κοινωνικού χαρακτήρα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».