Διακοπή στο ντέρμπι τίτλου Ερμή Ζωνιανών - Αστέρα Περάματος

Το ντέρμπι της Α' κατηγορίας Ρεθύμνου Ερμή Ζωνιανών - Αστέρα Περάματος διακόπηκε στο 62' κι ενώ το σκορ ήταν 1-2 λόγω επεισοδίων και εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο

Διακοπή στο ντέρμπι τίτλου Ερμή Ζωνιανών - Αστέρα Περάματος

Άδοξο τέλος είχε το τελευταίο παιχνίδι στην Α' κατηγορία Ρεθύμνου για την ανάδειξη του πρωταθλητή ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και στον Αστέρα Περάματος, καθώς το ματς διακόπηκε στο 62' κι ενώ το σκορ ήταν 1-2. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ομάδες του έβδομου γκρουπ, δηλαδή Άρης Πετρούπολης, Ελλάς Ποντίων, Βύζας Μεγάρων, Απόλλων Αγίου Ιωάννη, ΑΟ Τυμπακίου και Νίκη Σητείας θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη γι ανα μάθουν ποια ομάδα από το Ρέθυμνο θα συμπεριληφθεί στον όμιλό τους.

Το ματς στα Ζωνιανά διακόπηκε στο 62' από τον διαιτητή Ρ. Σταυρουλάκη, καθώς στη διάρκεια των πανηγυρισμών στο 1-2 υπήρχε ένταση στην κερκίδα, η όποια μεταφέρθηκε εντός γηπέδου, ενώ υπήρξε εισβολή φιλάθλων των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα των τραυματισμό των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Περαματος, Α. Σπανουδάκη και Δροσάκη.

Ο ρέφερι βρέθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του (Δασκαλομαρκάκη και Βαρβαντάκη) όπου συνέταξαν το φύλλο αγώνα, διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου.