Στα μπαράζ για την Γ' Εθνική ο Τενεάτης Αθικίων

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την Έφεση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου κατά της ΕΠΣ Κορινθίας και μετά την απόφαση αυτή, ο Τενεάτης Αθικίων στέφθηκε πρωταθλητής στην Α' κατηγορία 

Στα μπαράζ για την Γ' Εθνική ο Τενεάτης Αθικίων

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Fosonline.gr γνωστοποίησε με επίσημο έγγραφό της στην ΕΠΣ και στα ενδιαφερόμενα σωματεία ότι έκανε δεκτή την Έφεση που κατέθεσε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου κατά της απόφασης της ΕΠΣ Κορινθίας και του ΠΑΣ Κόρινθος για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ταμιάκο στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι δικαστές έκριναν ότι ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε τρεις ερασιτεχνικές ομάδες στην ίδια ποδοσφαιρική σεζόν (Άρη Σκάλας, Ξυλόκαστρο και σε Γαλλικό ερασιτεχνικό σωματείο) και κατακύρωσαν τον αγώνα υπέρ του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Μετά από αυτή την απόφαση, ο Τενεάτης Αθικίων στέφεται πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κορινθίας καθώς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ συγκέντρωσε 19 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 18 πόντους.

Ο Τενεάτης λοιπόν θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Κορινθίας στα μπαράζ που θα δώσουν οι πρωταθλητές των 53 Ενώσεων όλης της χώρας και οι δευτεραθλητές από Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, για την άνοδο 24 ομάδων στη Γ’ Εθνική.