ΕΠΣΑ: Σήκωσε την «κούπα» η Ηλιούπολη (3-1)

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ η Ηλιούπολη κατέκτησε το κύπελλο, καθώς νίκησε την συντοπίτισσά της Διάνα με 3-1

ΕΠΣΑ: Σήκωσε την «κούπα» η Ηλιούπολη (3-1)

Η Ηλιούπολη σήκωσε την «κούπα» στον 51ο τελικό της ΕΠΣΑ που διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης, καθώς νίκησε την συντοπίτισσά της Διάνα με 3-1. Αυτό είναι το τρίτο τρόπαιο στην ιστορία της ενώ έκανε και το νταμπλ καθώς έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα στην πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο 14’ ο Ζέλο γύρισε την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Σάμιος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 (τυπικά γηπεδούχος ήταν η Διάνα). Στο 51’ ο Κετσετζόγλου δέχτηκε εξαιρετική μπαλιά από τον Καζάκο πήρε την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Τσάκαλο και ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2 διαμόρφωσε στο 67’ο Ζέλο με απευθείας χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση και στο 95’ ο Ταβάρες με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 (από πάσα του Γεμιστού).

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Νίκολι (16’), Γάγγος (36’), Χάλος (50’), Φάρος (74’), Ζέλο (81’) και Μαλάι (93’).

Αρκετά καλή η διαιτησία του Μαράνου και των βοηθών του Μητράκου και Καραγεώργου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Αράχωβας (46’ λ.τ. Κόρρας), Πανίδης, Γιαννουλάκης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κατσιάνης (71’ Μπακογιάννης), Κετσετζόγλου, Φάρος, Νομικός (46’ Δάρρας).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Πολίτης (75’ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Παπαγιαννόπουλος, Κρητικός, Μαλάι, Γάγγος (87’ Γεμιστός), Σάμιος (83’ Γεωργιάδης), Ταβάρες, Ζέλο, Σταύρου.