Πρωτάθλημα Νέων Κ19: «Τριάρα» Ολυμπιακού στον Αστέρα Τρίπολης

Σημαντική νίκη γοήτρου κατέκτησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, την οποία νίκησε με σκορ 3-1 σε εξ αναβολής ματς για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: «Τριάρα» Ολυμπιακού στον Αστέρα Τρίπολης

Καλύτερος σε όλους τους τομείς ο Ολυμπιακός, επέβαλλε τον νόμο του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων και «καθαρίζοντας» από νωρίς το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη άνοιξε ο Πατήρας στο 17' μετά την ασίστ του Παπαδάκου, ενώ στο 52' ο Κουτσίδης διπλασίασε το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων». Ο Κασέμι υπέγραψε την επικράτηση των Πειραιωτών σκοράροντας στο 63', με τους Αρκάδες απλά να μειώνουν με γκολ του Κωστέα στο 81'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Παπαδούδης, Φρέρης, Χρήστου, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μουζακίτης (73' Ιμπαγάσα), Παπαδάκος (53' Καράκουτης), Κουτσογούλας, Παπακανέλλος (63' Πρεκατές), Κασέμι (73' Συρμής), Πατήρας (63' Μοίρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ19: Γραμματικάκης, Παπαδημητρίου, Χριστόπουλος (46' Τσιράκης), Θεοδωρίδης (46' Λάσκαρης), Γκρόζντανιτς (65' Ντάικο), Προύντζος, Ζουγλής, Ανανιάδης (46' Παπαδόπουλος), Κωστέας, Μιχόπουλος, Αντεσίνα (46' Μπάτσι).