Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Οριακή νίκη του ΠΑΟΚ και αντιπολεμικό μήνυμα από τον Ολυμπιακό (pics)

Η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Οριακή νίκη του ΠΑΟΚ και αντιπολεμικό μήνυμα από τον Ολυμπιακό (pics)

Ένα τυχερό γκολ του Ντούνγκα στο 10ο λεπτό έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων Κ15 της Super League.

Οι Πειραιώτες πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαία στιγμή το χαμένο τετ α τετ του Μιχαηλίδη στο 65', ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Έτσι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος και ο Ολυμπιακός δεύτερος στην κανονική περίοδο, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον Άρη και τον δεύτερο τον Παναθηναϊκό στο επερχόμενο φάιναλ φορ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Πέρα από τα αγωνιστικά, αίσθηση προκάλεσε το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν από το ξεκίνημα του αγώνα, κρατώντας φανέλες με τα χρώματα της Ουκρανίας και τη φράση «Όχι στον πόλεμο».

ΠΑΟΚ (Ορφανός-Μπίκας): Μπελερής, Μύθου, Κοσίδης, Τσιότας, Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Πάνος (78′ Μπάγιος), Τσιφούτης (59′ Σπύρου), Τσίτσιλας (78: Βασίλι), Ντούνγκα (78′ Καρακώστας), Θεοφίλου (73′ Δριγκάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάντος): Τσιρίνης, Γιωτόπουλος (72’ Σκουρόπουλος), Γκρόζος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας (70’ Φίλης), Μιχαηλίδης (72’ Κτενάς), Πλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης (63’ Οσάφι).