Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Έμειναν στο 0-0 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Έμειναν στο 0-0 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League που διεξήχθη το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν τον έλεγχο στο α' μέρος και τους «πράσινους» να αναλαμβάνουν τα ηνία στην επανάληψη, χωρίς πάντως κάποιος από τους δύο αντιπάλους να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έτσι, το τελικό 0-0 δεν επέτρεψε σε κανέναν από τους δύο «αιωνίους» να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή, όπου παραμένει η ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ15: Γεωργαντάς, Μακρυπίδης, Βενάκης, Αναστασάκης (48′ Χαντζάρας), Καλοσκάμης, Λατιφάι, Μαρκεζίνης, Ζέκα, Τσίγκας (64′ Μπόκος), Σώκος (75′ Ζύγουρας), Τρίκατζης (64′ Θάνος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης (69′ Τζώρτζης), Κωστούλας, Δαρβίρας (57′ Κτενάς), Ζουριδάκης.