ΕΠΣΑ: Αναβολή και στα πρωταθλήματα της Αθήνας

Η διοίκηση της ΕΠΣ Αθηνών με σημερινή (5/1) της απόφαση ανέβαλε τους αγώνες της Α' και Γ' κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου, καθώς και τα πρωταθλήματα υποδομής

ΕΠΣΑ: Αναβολή και στα πρωταθλήματα της Αθήνας

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Αθηνών αναβλήθηκαν οι αγώνες της Α’ και Γ’ κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού που υπάρχουν στο λεκανοπέδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι γι αυτή την εβδομάδα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής σε πρώτο και δεύτερο όμιλο (ο τρίτος και ο τέταρτος είχαν ρεπό), καθώς και οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής στη Γ’ Αθηνών. Όλοι οι όμιλοι της Β’ κατηγορίας είχαν ρεπό.

Με απόφαση της ΕΠΣΑ θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη το εξ αναβολής παιχνίδι του τρίτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Αθηνών ανάμεσα στον Βύρωνα και στον Άρη Πετρούπολης. Το ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Εργάνης και θα ξεκινήσει στις 15.00.

Τέλος η ΕΠΣΑ έχει αναβάλλει και όλα τα πρωταθλήματα υποδομής για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, αναβλήθηκαν και οι αγώνες της Γ΄Εθνικής αλλά και των πρωταθλημάτων στις γυναίκες.