Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Αυτή είναι η προτεινόμενη σύνθεση

Η προτεινόμενη σύνθεση της νέας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) συζητείται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Αυτή είναι η προτεινόμενη σύνθεση

Το πρωί της Τρίτης (16/11) συζητείται η προτεινόμενη σύνθεση της νέας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο Νικόλαος Τζουλάκης προτείνεται ως νέος πρόεδρος και ως αναπληρωτής ο Χρήστος Κούμπης, αμφότεροι ανώτεροι συνταξιούχοι.

Αναλυτικά η προτεινόμενη σύνθεση:

1) Ο Νικόλαος Τζουλάκης του Εμμανουήλ, συνταξιούχος ανώτερος δικαστικός λειτουργός, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Χρήστο Κουμπή του Γεωργίου, συνταξιούχο ανώτατο δικαστικό λειτουργό.

2) Η Αριστέα Σινανιώτη του Κωνσταντίνου, καθηγήτρια του εμπορικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή Αντιπρόεδρο τον Χαράλαμπο Τσιλιώτη του Μιχαήλ, επίκουρο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου, του δημόσιου διεθνούς Δικαίου και του δικαίου της ευρωπαϊκής ένωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

3) Ο Σπυρίδων Τσαντίνης του Κωνσταντίνου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Χρήστο Καπετάνο του Δημητρίου, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα δικαίου εταιρειών.

4) Ο Νικόλαος Γερακάρης του Αριστείδη, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Ευαγγελία Παπανδρέου του Παναγιώτη, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου.

5) Ο Ηλίας Αρκούδης του Παναγιώτη, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Πανόπουλο του Ευαγγέλου, αμφότεροι πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος οικονομολόγου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

6) Ο Ιωάννης Ράλλης του Βασιλείου, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Μπατσίλα του Δημητρίου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.

7) Ο Μιχαήλ Κουρέτας του Διονυσίου, εν ενεργεία διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Εμμανουήλ Μίαρη του Νικολάου, δικηγόρο και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.