Ελλάδα: Ελπίδες για νίκη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για άνοδο στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA

Σε νίκη του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ελπίζει σήμερα (4/11) η Ελλάδα, ώστε να ανέβει στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA ανεξαρτήτου άλλου αποτελέσματος.

Ελλάδα: Ελπίδες για νίκη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για άνοδο στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA

Ιδιαίτερα σημαντικοί είναι οι σημερινοί (4/11) αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Κι όχι μόνο για την προσπάθεια που καταβάλλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση των Europa League και Conference League αντίστοιχα, αλλά και για να κερδίσει η χώρα μας την άνοδο στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA.

Αυτή την στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται 16η θέση με 24.700 βαθμούς.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο πρωταθλητής Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» κερδίσει την Κοπεγχάγη, τότε η Ελλάδα θα φτάσει στους 25.700 βαθμούς και θα βρεθεί 15η θέση ανεξαρτήτου άλλου αποτελέσματος στα σημερινά ματς.

Αυτή την στιγμή 15η είναι η Κροατία με 24.900 βαθμούς και ακόμα και σε περίπτωση νίκης απόψε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης στο Europa League θα φτάσει τους 25.400 βαθμούς.

Η 15η θέση εξασφαλίζει δύο ομάδες στο Champions League (2ος και 3ος προκριματικός), μία στο Europa League (3ος προκριματικός) και δύο στο Europa Conference League (2ος προκριματικός).