Χόρτασαν μπάλα τον κόσμο οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» βετεράνοι επικράτησαν στο Χαϊδάρι με σκορ 6-3 του τοπικού Θριάμβου, σε μια αναμέτρηση αφιερωμένη στον Σταύρο Παπαβασιλείου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Χόρτασαν μπάλα τον κόσμο οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού

Σχεδόν κάθε εβδομάδα δίνουν αγώνα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού. Σχεδόν κάθε εβδομάδα μοιράζουν χαμόγελα, ενθουσιασμό και δείχνουν το κοινό πρόσωπο της αγαπημένης τους ομάδας. Το ίδιο έκαναν και στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, αλλά την ίδια στιγμή χόρτασαν μπάλα τους περίπου 100 φιλάθλους που έσπευσαν εν μέσω Μουντιάλ να παρακολουθήσουν τη συνάντηση με το Θρίαμβο.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή ήταν γεμάτη «αστέρες» του παρελθόντος. Έλαμψαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να μετατραπεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε υπερθέαμα. Ο Ολυμπιακός νίκησε 6-3 τον τοπικό Θρίαμβο. Τρία γκολ έβαλε ο Δημήτρης Καλύκας, δύο ο Σίνισα Γκόγκιτς και ένα ο Γιώργος Βαΐτσης. Κι αν ο Καλύκας που ακόμα θυμίζει παίκτη εν ενεργεία έχει σταθερή παρουσία στις δραστηριότητες των βετεράνων, οι άλλοι δύο σκόρερ έλειψαν πολύ το προηγούμενο διάστημα.

Επάνοδος και για τον Λουτσιάνο που όπως πάντα έτσι και στο Χαϊδάρι, έκανε τα δικά του «μαγικά». Ο Ανδρέας Μπονόβας ήταν ασταμάτητος για ακόμα ένα παιχνίδι και οι υπόλοιποι έδωσαν ξανά τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι με ένα κίνητρο. Να φορούν τη φανέλα με τον δαφνιστεφανωμένο έφηβο και να φέρουν το αθλητικό παρελθόν τους στο παρόν.

Ξεκίνησαν λοιπόν οι Ασπρογέρακας, Μαντάζης, Καλαμάρας, Σιδέρης, Κουμαριάς, Μπονόβας, Γκόγκιτς, Καλύκας, Βαϊτσης, Λουτσιάνο, Σταυρόπουλος και στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι Γαϊτανάρος, Κτενάς, Σταμάτης, Καλτσάς, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Ασβεστάς.

Το παρών έδωσαν κοντά στην ομάδα οι Δαρίβας, Γλύκας, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Συρίγος, Πολίτης, Αγγελής, Γκαβέζος, Αρζένης, καθώς και ο Ηλίας Πουρσανίδης που μένει μόνιμα στο Ναύπλιο. Τιμήθηκε και από τους διοργανωτές για την προσφορά του στο άθλημα. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Χρήστος Καλτσάς, φυσιοθεραπευτή ο Τόλης Κρεούζος και φροντιστή ο Πέτρος Ρηγούτσος.

Η αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στον Σταύρο Παπαβασιλείου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Προερχόταν από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ακολούθως συνέχισε στις ομάδες των Δυτικών Προαστείων. Παρούσα ήταν η οικογένειά του και δέχτηκε λουλούδια από όλους τους αγωνιζόμενους.

Τιμήθηκαν οι δύο Σύνδεσμοι βετεράνων, η οικογένεια Παπαβασιλείου και ο Πουρσανίδης μεταξύ άλλων. Παρών και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχαήλ Σελέκος.

Τα γκολ των γηπεδούχων (η ομάδα των οποίων αποτελούταν περίπου από 40 άτομα) έβαλαν οι Λουμπάκος, Αθανασόπουλος και Καδάς.