Εκλογές ΕΠΟ: Το μήνυμα που έστειλε ο Ζαγοράκης (pic)

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν στην προσπάθειά του με γραπτή δήλωση στο Facebook

Εκλογές ΕΠΟ: Το μήνυμα που έστειλε ο Ζαγοράκης (pic)

Το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΠΟ θέλησε να στείλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν και εξέφρασε την ελπίδα άπαντες να εργαστούν για την βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζαγοράκη:
«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω.

Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας