ΑΕΚ: Στην αποστολή της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νταντσένκο!

Με τον νεαποκτηθένα Ουκρανό μπακ Όλεγκ Νταντσένκο, αλλά δίχως τους Λάτσι και Σβάρνα είναι η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

ΑΕΚ: Στην αποστολή της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νταντσένκο!

Βάσει ακόμη δύο απουσιών θα κληθεί να καταστρώσει τα σχέδια του για τον αγώνα του Κυπέλλου την Πέμπτη (19.30), στη Ριζούπολη, μ' αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, στα Σπάτα, πριν τη ρεβάνς του 2-0 στο ΟΑΚΑ είδε τους Ζίγκα Λάτσι και Στράτο Σβάρνα (που την περασμένη Κυριακή ήταν βασικοί, στο κέντρο της άμυνας, στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ) να επιδίδονται σ' ατομικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος, λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Το ίδιο έκανε και ο Έλληνας δεθνής στόπερ αλλά εκείνου έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Ατομικά συνέχισαν να γυμνάζονται και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριος Μιτάι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στο «Γ. Καμάρας» στην οποία συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο νεαποκτηθείς Ουκρανός δεξιός μπακ Όλεγκ Νταντσένκο.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.