Επιμένει η Τζένοα για Λισάντρο

Πολύ δυνατά ξαναμπαίνει για τον Λισάντρο Λόπες η Τζένοα. «Απέρριψε πρόσφατα πρόταση του Ολυμπιακού», λένε οι Πορτογάλοι.

Επιμένει η Τζένοα για Λισάντρο

Από τον Ολυμπιακό γίνεται τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια να αποκτηθεί ο Λισάντρο Λόπες από την Μπενφίκα, με την ελληνική και την πορτογαλική ομάδα να έχουν συμφωνήσει για τον ετήσιο δανεισμό του Αργεντινού στόπερ στους ερυθρόλευκους.

Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο παίκτης που προτιμά το ιταλικό πρωτάθλημα. Χτες είχε αναφερθεί ενδιαφέρον της Λάτσιο, ενώ σήμερα η Record αναφέρει πως ο Λισάντρο δεν δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί το προχωρούν λέγοντας πως η Τζένοα - που εξ΄αρχής είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον - ξαναμπαίνει δυναμικά για την απόκτηση του 29χρονου στόπερ.

Ένα σίριαλ που ο Ολυμπιακός επιχειρεί να το τελειώσει σύντομα και να είναι αυτός που τελικά θα κερδίσει τον έμπειρο αμυντικό. Εάν επιμείνει να διστάζει ο Λισάντρο, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με άλλες λύσεις, ενώ πάντοτε είναι ανοιχτό το ζήτημα του Ροντρίγκο Μολέδο, με διαφορετικές δυσκολίες εκεί. Την απροθυμία της Ιντερνασιονάλ να τον παραχωρήσει.