Ο Ελ Αραμπί, ο Ατρόμητος και ο... Χαλίχοτζιτς!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι έτοιμος για επιστροφή στα γκολ μετά την αναγκαία ξεκούραση. Το χατ-τρικ με τον Ατρόμητο και η κόντρα με τον άλλο... Γιουσέφ «μπόμπερ», τον Εν Νεσίρι! 

Ο Ελ Αραμπί, ο Ατρόμητος και ο... Χαλίχοτζιτς!

Δύο αγωνιστικές χωρίς γκολ δεν είναι πολλές, αλλά για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν είναι σύνηθες το τελευταίο διάστημα. Μετά από κάποιες περιόδους αφλογιστίας για αρκετά παιχνίδια, ο Μαροκινός στράικερ έχει βρει εδώ και καιρό τη συνέπειά του στο σκοράρισμα. Και γι΄αυτό φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ, κυνηγώντας καλύτερες επιδόσεις από τις περσινές.

Ο Ελ Αραμπί ξεκουράστηκε για πρώτη φορά το 2021 σε αγώνα του Ολυμπιακού καθώς δεν ταξίδεψε στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, εκεί όπου είχε βάλει το τελευταίο του γκολ για το πρωτάθλημα. Και την Κυριακή στο Περιστέρι (24/1-15.00) ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γκολ καθώς δεν έβαλε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον ΠΑΣ στο Φάληρο (δεν μέτρησε για οφσάιντ αυτό που πέτυχε με την προβολή).

Με την άμυνα του Ατρόμητου θα δώσει μάχες, αλλά φιλοδοξεί ότι θα βγει ξανά νικητής, όπως συνέβη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Όταν είχε μείνει στον πάγκο για «ανάσες», αλλά ο Ολυμπιακός συνάντησε δυσκολίες και ο Μαροκινός έβαλε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Εν τω μεταξύ αυτός που τρίβει τα χέρια του είναι ο προπονητής του Μαρόκου, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Διότι ο ένας Γιουσέφ (Ελ Αραμπί) έχει βάλει 14 γκολ στην Ελλάδα και ο άλλος Γιουσέφ (Εν Νεσίρι) είναι πρώτος σκόρερ στην Ισπανία με 12 γκολ, μετά το σημερινό (23/1) χατ τρικ με τη φανέλα της Σεβίλης κόντρα στην Κάντιθ! Και με τέτοιους στράικερ (όπως και άλλους σπουδαίους παίκτες βέβαια στο ρόστερ του) κάνει μεγάλα σχέδια για τα επόμενα ματς της ομάδας του που θα παίξει σε ένα χρόνο στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Κι ο Ελ Αραμπί θα θέλει σίγουρα να είναι εκεί...