Κορονοϊός: Πέθανε πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας στην Ξάνθη

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην Ξάνθη το άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου, ο οποίος προβλήθηκε από κορονοϊό και κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Κορονοϊός: Πέθανε πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας στην Ξάνθη

Οδύνη και απέραντη θλίψη προκάλεσε στην Ξάνθη το άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου. Ο 42χρονος υπάλληλος του ΕΚΑΒ έπεσε θύμα του κορονοϊού και ήταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος, όπου και κατέληξε.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος πολίτης, ο οποίος υπηρετούσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς ήταν πρόεδρος στην τοπική ομάδα Αστέρας Μαγικού, στην Ξάνξη.
Για τον θάνατό του εκδόθηκαν συλλυπητήρια μηνύματα τόσο από την ΠΑΕ Ξάνθη όσο και από τον σύλλογο του.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ξάνθης

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αστέρας Μαγικού
«Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας, o Γιώργος μας, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Αναμφίβολα ήσουν και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ένας από τους πιο δραστήριους και δοτικούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς από την πρώτη στιγμή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Αστέρα Μαγικού».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας