Ψαρόπουλος: «Με κυνηγάει η ομάδα και το κόμμα μου»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, τοποθετήθηκε για την πιθανή υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας

Ψαρόπουλος: «Με κυνηγάει η ομάδα και το κόμμα μου»

Σε τηλεοπτική εκπομπή στην Πέλλα μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Ο παράγοντας από τη Μυτιλήνη αναφέρθηκε στην πιθανή υποψηφιότητα του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, για τις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ και τόνισε τα εξής:

«Στην τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής αφού είπαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Ιανουαρίου, έκανα πρόταση να γίνει μια επιτροπή η οποία θα αναλύσει στον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και στην υπεύθυνη υγειονομική επιτροπή πως θα πορευτούμε.

Η ΕΠΟ έχει ζητήσει άδεια μετακίνησης για ένα, δύο άτομα από κάθε νομό τα οποία θα κάνουν μοριακά τεστ πριν πάνε στην Αθήνα ή το rapid test λίγο πριν ψηφίσουν. Μπορούμε και από τα δωμάτια μας να κατεβαίνουμε δυο -δυο, τρεις -τρεις και να ψηφίζουμε και μετά να γυρίζουμε στα μέρη καταγωγής μας την ίδια μέρα. Οποτεδήποτε γίνουν εκλογές το 2021 θα είμαι υποψήφιος καθ’ όλα νόμιμος.

Τα παιδιά αυτά του 2004 μας έδωσαν την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική χαρά που έχει πάρει ποτέ η χώρα μας, έγραψαν ιστορία, είμαστε υποχρεωμένοι να τους σεβόμαστε να τους τιμούμε και να τους εκτιμούμε αλλά σας είπα, άλλο παίζω ποδόσφαιρο και ξέρω καλά την μπάλα και άλλο διοικώ καλά.

Ο Θοδωρής δεν ξέρω με ποιον συζήτησε αλλά το ότι είπατε ότι είναι πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αν είναι δυνατόν ένας υπουργός να λέει ότι επέλεξε εκείνος πρόεδρο της ΕΠΟ που θα διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν αυτό λέγεται Δημοκρατία, τότε εγώ δεν είμαι δημοκράτης. Αν αυτό λέγεται συνταγματικό δικαίωμα να παρεμβαίνει έχοντας τη δύναμη και να ζητά και να λέει θέλω αυτόν πρόεδρο, εγώ το λέω αυτό κατάχρηση εξουσίας. Όσον αφορά ότι συμφώνησαν οι τέσσερις, είδατε καμία ανακοίνωση των τεσσάρων; Συμφωνούν και δεν το ξέρω εγώ;

Τι θα πει ότι συμφωνούν οι τέσσερις; Εγώ ξέρω ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελείται από τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 και άλλες 30 ομάδες των δύο άλλων επαγγελματικών κατηγοριών. Επομένως όλοι πρέπει να έχουν άποψη. Έχω πει ότι είμαι περήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά είμαι υπερήφανος γιατί είμαι Ολυμπιακός με κρίση. Είχα πει όμως, ότι εμένα με κυνηγάει η ομάδα μου και το κόμμα μου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας