Κ15: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 5-0 τον Πανιώνιο

Τη νίκη με 5-0 απέναντι στον Πανιώνιο κατέκτησε η Κ15 του Ολυμπιακού για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ15: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 5-0 τον Πανιώνιο

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους και μετέτρεψαν σε περίπατο το πρώτο εκτός έδρας τεστ, με τον Σούφκα που πέτυχε χατ τρικ και τους Παναγιωτακόπουλο, Αλαφάκη να είναι οι σκόρερ της πλήρως ανανεωμένης Κ15.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ ο Σούφκα μετά από σέντρα του Πνευμονίδη και ιδανικό πλασέ, ενώ μετά από δύο μόλις λεπτά, ο Παναγιωτακόπουλος έγραψε το 0-2 εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μουζακίτη που πέρασε δύο αντιπάλους και πάσαρε ιδανικά.

Το πρώτο 40λεπτο δεν είχε άλλες συγκινήσεις, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά και να «καθαρίζει» το ματς στις αρχές του β’ μέρους. Ο Παναγιωτακόπουλος τροφοδότησε ιδανικά τον Σούφκα που δεν λάθεψε στο τετ α τετ του 48ου λεπτού, με τον ίδιο παίκτη να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 51’ μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Αλαφάκη. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 79’ από τον Αλαφάκη.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Κουράκλης, Κουτσόπουλος, Χριστογιάννης (52’ Λιατσικούρας), Δάμα, Μανιός, Αλαφάκης, Πνευμονίδης, Στάντζος (52’ Παυλάκης), Σούφκα (57’ Χατζηιωαννίδης), Μουζακίτης (57’ Παναγάκος), Παναγιωτακόπουλος (57’ Λίγδας).