Ο Καρέλης στην Ντεν Χάαγκ

Στην Ντεν Χάαγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης. «Μοιάζει στον Χουλκ» διατείνονται οι Ολλανδοί που ανάρτησαν και σχετικό βίντεο στο twitter της ομάδας.

Ο Καρέλης στην Ντεν Χάαγκ

Στην Ολλανδία και εν προκειμένω στην Ντεν Χάαγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης. Ο 28χρονος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνιο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα με τους πρωτεουσιάνους και δήλωσε για την επιλογή του: «Είμαι χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην Ντε Χάαγκ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω παιχνίδια με τους νέους μου συμπαίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να δουλεύει σκληρά και θέλω να εμπνεύσω τους συμπαίκτες μου για να τα δίνουν όλα για τη νίκη».

Από την πλευρά της η διοίκηση των πρασινοκίτρινων ανέφερε σχετικά με την συμφωνία: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε έναν επιθετικό όπως ο Νίκος. Είναι ένας παίκτης που έχει φτιάξει μια φήμη ενός Έλληνα πολεμιστή. Ένας επιθετικός που δίνει τα πάντα για να κερδίζει και κάποιες στιγμές μοιάζει στον Χουλκ. Είμαστε ρεαλιστές αρκετά ώστε να ξέρουμε πως ο Νίκος πιθανότατα δεν θα διάλεγε την Ντε Χάαγκ αν δεν είχε τους τραυματισμούς τις προηγούμενες σεζόν αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Νίκος θα ήθελε να δείξει στην ομάδα μας πως μπορεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε την ευκαιρία να το καταφέρει αυτό».