Επιστολή Γραμμένου σε Μητσοτάκη: «Ορατός ο κίνδυνος του Grexit»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος με επιστολή του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισημαίνει τις ολέθριες συνέπειες για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιστολή Γραμμένου σε Μητσοτάκη: «Ορατός ο κίνδυνος του Grexit»

Για τον κίνδυνο του Grexit που ελλοχεύει ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος με επιστολή του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς «ο σαφής κίνδυνος της αναστολής ιδιότητος μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA και την UEFA, θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο Γραμμένος αναφέρει:

«Προς:

κο Κυριάκο Μητσοτάκη

Πρωθυπουργό Ελληνικής Δημοκρατίας

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εν όψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας κοινοποιούμε την από 16 Σεπτεμβρίου 2020 κοινή επιστολή των FIFA και UEFA.

Επιτρέψτε μας να σας επισημάνουμε τον σαφή κίνδυνο της αναστολής ιδιότητος μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA και την UEFA, γεγονός που θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τιμής,

Ευάγγελος Γραμμένος

Πρόεδρος Ε.Ε. ΕΠΟ».