Κάιπερς: «Προτιμώ να μείνω στον Εργοτέλη, παρά να πάω στην ΑΕΚ»

Ο Βέλγος επιθετικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πατρίδα, δήλωσε απερίφραστα ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Κάιπερς: «Προτιμώ να μείνω στον Εργοτέλη, παρά να πάω στην ΑΕΚ»

Για ακόμα μια φορά ο Ούγκο Κάιπερς τοποθετήθηκε επίσημα για την επιθυμία του να μην φορέσει στην φανέλα της Ένωσης. Ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη και δεύτερος σκόρερ της Football League παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην πατρίδα του όπου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προτιμά να φορέσει την φανέλα του Εργοτέλη για ένα ακόμα χρόνο, παρά να μεταβεί στην ΑΕΚ. Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να ασχολούνται με ένα παίκτη που ξεκάθαρα δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα τους.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της και δεν θα τη φορέσει ποτέ. Έχω σεβασμό για την ομάδα, αλλά δεν θα παίξω ποτέ για προσωπικούς λόγους. Είναι δική μου επιλογή. Δεν είμαι επηρεασμένος από τον ατζέντη μου ή τον πατέρα μου. Προτιμώ να μείνω ένα χρόνο στον Εργοτέλη από το να υπογράψω στην ΑΕΚ. Η πόρτα μου παραμένει ανοικτή για κάθε άλλη ομάδα, εκτός από την ΑΕΚ», δήλωσε ο Κάιπερς.