Μέχρι το 2023 ο Στάικος στον ΟΦΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάικο, ο οποίος θα παραμείνει στους κρητικούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μέχρι το 2023 ο Στάικος στον ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πασχάλη Στάικο, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα έως το 2023 και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάικο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Προερχόμενος από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν με 30 συνολικά συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και συμμετέχοντας ενεργά στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ο 24χρονος μέσος συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τρία επιπλέον χρόνια, επεκτείνοντας έτσι κατά δύο έτη τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε πέρσι (έληγε το καλοκαίρι του 2021).

Αμέσως μετά την επισημοποίησης της συμφωνίας του με τον ΟΦΗ, ο Στάικος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ ως το 2023 και θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με γνώμονα τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας».