Εθνικός Πειραιώς: Ανανέωση συνεργασίας με τον Σεροπιάν

Ο Εθνικός Πειραιώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μ τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν

Εθνικός Πειραιώς: Ανανέωση συνεργασίας με τον Σεροπιάν

Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, Μουράτ Σεροπιάν, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο σύλλογο, την αξία και το έργο του καθ’ όλη τη διάρκεια την προπονητικής του καριέρας.

Μεταξύ άλλων, συνετέλεσε στις ανόδους του Βύζαντα Μεγάρων και των Χανίων στη Β’ Εθνική, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε ΟΦΗ, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα κ.α. και από το 2017 έως το 2020 ήταν προπονητής της Κ19 της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Σε δήλωση του, ο Μουράτ Σεροπιάν ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Εθνικού για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Ξεκινάμε την καινούργια προσπάθεια με σκοπό να χτίσουμε την ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά. Υποσχόμαστε ότι θα καταθέσουμε δουλειά και ψυχή αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου».

Επίσης ανακοινώνεται ότι ο Παναγιώτης Λιακούτσης αναλαμβάνει υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού και άμεσος συνεργάτης του Μουράτ Σεροπιάν.