Προς παραμονή ο Μπαξεβάνος στον Ηρακλή

Ο 47χρονος τεχνικός θα οδηγήσει όπως όλα δείχνουν τον "Γηραιό" και στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Προς παραμονή ο Μπαξεβάνος στον Ηρακλή

Έστω και αν χρειάστηκε να ξεπεράσει αρκετούς... σκοπέλους από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Ηρακλής πέτυχε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Β' Εθνική, με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο να έχει αναμφίβολα σημαντική προσφορά.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του "Γηραιού", οι οποίοι παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του 47χρονου τεχνικού στον πάγκο των "κυανόλευκων", όπου εύλογα επιθυμούν να τον διατηρήσουν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακόμα και αν προκύψουν σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου ενόψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, η παραμονή Μπαξεβάνου στο προπονητικό "τιμόνι" φαίνεται πως έχει "κλειδώσει".

Άλλωστε, ο κόουτς του Ηρακλή έχει ήδη παραδώσει στους διοικούντες την έκθεσή του σχετικά με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει Football League, με τους ιθύνοντες του "Γηραιού" να εμφανίζονται σύμφωνοι με το γενικό πλάνο του έμπειρου τεχνικού.