Ατρόμητος: Συνεχίζει ο Ούμπιδες

Ο Χαβιέ Ούμπιδες θα παραμείνει στον Ατρόμητο, αλλά αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι θα συνεχίσει να παίζει ή αν αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο

Ατρόμητος: Συνεχίζει ο Ούμπιδες

Ο Χαβιέ Ούμπιδες θα παραμείνει στην οικογένεια του Ατρόμητου, σε μία ένδειξη αναγνώρισης για την σπουδαία προσφορά του μεγάλου Αργεντίνου μέσου στην ομάδα του Περιστερίου. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η ιδιότητα με την οποία θα συνεχίσει ο Ούμπιδες στο συγκρότημα της Δυτικής Όχθης.


Στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο του δόθηκε ουσιαστικά το ελεύθερο να αποφασίσει εκείνος αν επιθυμεί να παίξει ακόμα έναν χρόνο ή να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο.

Ο Ατρόμητος θέλει τον ποδοσφαιριστή στο σύλλογο, εκτιμώντας, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, καθώς η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

«Ολοι οι καλοί χωράνε » ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ομάδα, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ενασχόλησης του Ούμπιδες και με την προπονητική. Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων του αγαπημένου των φίλων του Ατρόμητου, που είναι 2ος σε συνολικές συμμετοχές στην ιστορία του αστεριού, με 249 (287 ο Μπρίτο), 2ος σε γκολ στη Super League με 25 (30 ο Ναπολεόνι), και πρώτος σε κυπελλικές συμμετοχές (37) και πρώτος σε ευρωπαϊκές συμμετοχές (11).