Eμρέ Μορ: Πού πήγε μασκοφορεμένος φεύγοντας από τον Πειραιά (vid)

Ο Εμρέ Μορ αποκάλυψε με βίντεο στα σόσιαλ μίντια τον επόμενο προορισμό του μετά την αποχώρηση από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Eμρέ Μορ: Πού πήγε μασκοφορεμένος φεύγοντας από τον Πειραιά (vid)

Ο Εμρέ Μορ δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμία ομάδα στην καριέρα του. Ακόμη και στη Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να σταθεί. Μοιραία ο δανεισμός του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής έφυγε ήδη την Τρίτη (30/6) από την Ελλάδα.

Στη Γαλατασαράι δεν θέλουν να ακούνε για Εμρέ Μορ!

Ο δανεισμός του Τούρκου έληγε στις 30 Ιουνίου και είχε ενημερωθεί εδώ κι αρκετό καιρό πως δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μορ επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει (Θέλτα) αλλά προς το παρόν πάει διακοπές.

Ο Τούρκος εξτρέμ, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, πήγε στην Κωνσταντινούπολη. Έχει δηλώσει ότι θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Γαλατασαράι τη νέα σεζόν αλλά όπως γράφαμε και χτες στο κλαμπ δεν θέλουν να ακούσουν γι' αυτόν.

Ο Μορ ανακοίνωσε την άφιξη του στην Πόλη μέσω των σόσιαλ μίντια. Δημοσίευσε φωτογραφία του στο αεροπλάνο γράφοντας: Iστανμπούλ, η καλύτερη πόλη στον κόσμο και ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram.

Δείτε εδώ το βίντεο του Εμρέ Μορ